Lettergrootte : A | A | A

Praktische informatie

Adres

Van Meenenplein 39
1060 Sint-Gillis
Situeer op Google Maps

Telefoon

+32 (0)2 536.02.11

Fax

+32 (0)2 536.02.02

E-mail

contact.1060@stgillis.irisnet.be

Openingsuren

De gemeentediensten op het Stadhuis zijn open van maandag tot vrijdag, van 8 tot 12u.
De dagen en uren waarop deze diensten buiten de openingsuren permanenties houden, vindt u op de webpagina van de bewuste dienst.

In Sint-Gillis komen wonen De weg naar het stadhuis

ACTUALITEITEN

 • Gratis ophalen van uw huishoudelijk afval voor uw afwezigheid

  Je gaat op reis, maar je afreisdatum valt niet samen met een ophaaldag voor huishoudelijk afval. Geen probleem!

  Om je van je afval te ontdoen zonder het risico te lopen om een GAS-boete aangesmeerd te krijgen omdat je de vuilniszak aan de deur zette buiten de daartoe voorziene uren en dagen, biedt de gemeente je voortaan de mogelijkheid om je zakken te laten ophalen net voor je op reis vertrekt. Die nieuwe service, waar je tot twee keer per jaar een beroep op kunt doen, is eveneens volledig gratis!

  Hoe kun je gebruik maken van die gratis service? 
  Niets zo eenvoudig. Neem contact op met de dienst Openbare Netheid op het (gratis) groene nummer 0800/97.613 of via het e-mailadres proprete.1060@stgilles.irisnet.be .


  Gratis ophalen van uw huishoudelijk afval voor uw afwezigheid

  Zie meer | Alle actualiteiten

 • Op 17 juli starten de werken van het Voorplein

  26/06/2017

  Maandag 17 juli 2017 starten de werken voor de herinrichting van het Voorplein. In een eerste fase wordt de Waterloosesteenweg ter hoogte van het Voorplein voor het verkeer gesloten tot 4 september 2017 (afhankelijk van de weersomstandigheden).

  Het kruispunt van de Waterloosesteenweg met de Jean Volderslaan blijft echter tot 22 september 2017 voor het verkeer gesloten. Het kruispunt van de Waterloosesteenweg met de Fortstraat blijft dan weer tot 25 november 2017 voor het verkeer gesloten.

  Op 17 juli starten de werken van het Voorplein

  Zie meer | Alle actualiteiten

 • Parkeerplan voorgelegd voor openbaar onderzoek van 16 augustus tot 16 oktober

  De gemeente Sint-Gillis legt het Gemeentelijk Parkeeractieplan (GPAP) ter advies voor aan de burgers. Dit plan, dat intussen verplicht is door de Parkeerordonnantie, voldoet aan de vereisten van het Gewest, dat het parkeerbeleid binnen de 19 gemeenten wil stroomlijnen.

  Om u de kans te geven dit plan in te kijken en opmerkingen te formuleren, wordt het ontwerp van GPAP van 16 augustus t.e.m. 16 oktober 2017 voor openbaar onderzoek voorgelegd. U kunt het plan downloaden via de website van de gemeente, of komen inkijken op de dienst Stedenbouw vanaf 16 augustus.

  Parkeerplan voorgelegd voor openbaar onderzoek van 16 augustus tot 16 oktober

  Zie meer | Alle actualiteiten